U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3881 NK Putten

Omschrijving

Exclusief gelijkvloers buitenverblijf

De ene keer zit u tot in de kleine uurtjes op het overdekte terras, de andere keer geniet u vanachter het raam van een prachtig winterlandschap en warme chocolademelk. Type Lindenhorst wordt gekenmerkt door een lange kap waaronder buiten en binnen samenkomen. Een heerlijke plek, waar u tot in lengte van jaren vakantie kunt vieren. Dankzij de gelijkvloerse indeling is het een verblijf voor de toekomst.

Bij type Lindenhorst komt u binnen in de hal. Hieraan grenzen het toilet, de moderne badkamer en twee slaapkamers. Wat u met deze kamers doet, is aan u. U kunt er slapen, maar ook spelen, studeren of spullen opbergen. Samen eten, lezen, borrelen of nieuwe recepten proberen? Dat doet u in de leefruimte. Door de grote raampartijen is deze ruimte sfeervol van zichzelf. En voelt u zich gelijk thuis.

Kenmerken
•Leefruimte met sfeervolle keuken en zithoek
•2 puien met openslaande deuren naar het terras
•2 slaapkamers die u naar wens kunt inrichten
•Aparte ruimte voor wasmachine en droger
•Separaat toilet in de hal

De prijs van deze woning is excl. BTW en interieur- en inventarispakket en is voor specifiek deze woning op kavel 12. Voor andere typen woningen op andere kavels gelden andere prijzen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Bosrijck