U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3881 NK Putten

Omschrijving

Exclusieve splitlevelwoning

Type Beukenhorst is een exclusief splitlevelverblijf dat meebeweegt met de natuurlijke glooiingen van het bosperceel. Wanneer u buiten staat, kunt u zich niet voorstellen dat er achter de gevel zoveel ruimte schuilgaat.

De sfeervolle leefruimte vormt het hart van het verblijf. Hier begint u de dag met verse jus, koffie en warme croissants. Daarna doet u waar u zin in heeft. Koken, werken of languit op de bank een serie kijken, het kan allemaal. Schijnt de zon? Dan slaat u de tuindeuren open. Tijd om te gaan voetballen met de kinderen, te koken in de buitenkeuken of te beginnen aan dat ene mooie boek.

Alle kamers in het huis zijn te bereiken via de leefruimte. Neemt u het trapje naar beneden, dan komt u in de hal. Hieraan grenzen het toilet, de moderne badkamer en twee slaapkamers. De derde slaapkamer bereikt u via het trapje naar boven. Deze open verdieping kunt u uiteraard ook inrichten als speelruimte, kantoor of berging. Het is helemaal aan u.

Kenmerken
•Sfeervolle leefruimte met keuken en zithoek
•Openslaande deuren naar het terras
•3 slaapkamers die u naar wens kunt inrichten
•Badkamer met plek voor wasmachine en droger
•Separaat toilet in de hal

De prijs voor deze woning is excl. BTW en interieur- en inventarispakket. De keuken in deze woning dient nog uitgezocht te worden, hiervoor is een stelpost opgenomen.
De prijs is voor specifiek deze woning op kavel 9. Voor andere typen woningen op andere kavels gelden andere prijzen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Bosrijck