U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3888 Uddel

Omschrijving

“Op zichtlocatie gelegen prachtig woon-/winkelpand met zeer veel extra’s”

Algemeen
Waar vindt u een betere locatie voor uw onderneming langs een doorgaande weg, met parkeren voor de deur, centraal in het dorp èn met zoveel ruimte dan hier? Dit werkelijk unieke object is gesitueerd op een perceel van ca. 1.322 m² waardoor er voldoende ruimte is voor zowel wonen als bedrijvigheid. Ook bestaat de mogelijkheid om het gebouw aan de achterzijde nog uit te breiden. De winkel is geheel onderkelderd; de woning is door de grootte en functionele indeling zeer geschikt voor een groot gezin.

Kenmerken
•Bouwjaar woning: ca. 1956 (in de loop der jaren regelmatig verbouwd en uitgebreid)
•Bouwjaar winkel: ca. 1979
•Dakkapel op dakvlak woning aanwezig
•Op de begane grond van de woning is een kantoor/slaapkamer aanwezig
•Er is een via een vlizotrap te bereiken ruime zolder met slaapkamer en bergruimte
•Begane grond en verdieping van de woning voorzien van dubbel glas
•Winkelruimte is geheel onderkelderd en beschikt over zeer ruime magazijn-, werkplaats- en opslagruimte
•De winkel wordt verwarmd d.m.v. een ketel uit 2016
•In de woning verwarming d.m.v. Atag Blauwe Engel Cv-ketel (vernieuwd in 2019)
•Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid aan de voor– en achterzijde van het gebouw
•Diverse bijgebouwen als open loods, dubbele garage, houthok aanwezig
•Zowel woning als winkel zijn goed onderhouden
•Let op: de winkel is verhuurd; desgewenst kan één van onze makelaars u informatie hieromtrent verstrekken. Het bedrijfsgedeelte is in gebruik bij de eigenaar en kan desgewenst ook in verhuurde staat worden opgeleverd. In overleg zijn de huidige huurders bereid om de huur voort te zetten
•Door de enorme hoeveelheid aan ruimte, de diversiteit, de vele mogelijkheden en de verschillende bouwjaren van de opstallen is het lastig om vanaf papier een goed beeld te krijgen. Wij adviseren u om geheel vrijblijvend een afspraak te maken via ons kantoor zodat één van onze makelaars u kan rondleiden
•Voorlopig energielabel: G

Bedrijfsgedeelte
Prachtige, lichte winkelruimte (ca. 9 x 12 m) met voorin de winkel een brede, open trap naar de kelder. De kelder wordt op dit moment gebruikt als winkelopslag. Van deze ruimte is eenvoudig winkelruimte te maken en is eveneens te bereiken vanuit het magazijn aan de achterzijde van de winkel. Aan de voorzijde van de winkel is ruime parkeergelegenheid aanwezig en via deze parkeerplaats zijn de opstallen aan de achterzijde te bereiken.
Hier staan o.a. een werkplaats, een schuur/berging en een open kapschuur. Het achter- en naastgelegen terrein is geheel bestraat. Achter de woning is een kantoorruimte aanwezig met aansluitend een werkplaats. Aangebouwd aan het kantoor is een van buitenaf te bereiken berging aanwezig.

Woning

Begane grond
Entree/hal, toilet, doorgang naar achter- en naast gelegen bedrijfsruimten, garderobe, riante woonkeuken, keuken in een hoekopstelling, woonkamer. Vanuit de woonkeuken bereikt u de gang, kelder, kantoor, meterkast, ruime badkamer met een ligbad, toilet en een wastafel. De badkamer is eveneens te bereiken vanuit de bijkeuken.

Verdieping
Ruime overloop met een vaste kasten wand, 4 slaapkamers, toilet, wastafel.

Zolderverdieping
Via een vlizotrap te bereiken ruime zolder met slaapkamer en bergruimte.

Tuin en bijgebouw
De tuin aan de voorzijde is onderhoudsarm aangelegd en aan de zijkant van de woning bevinden zich een terras en een privé-oprit. Achter de woning is kantoorruimte aanwezig met aansluitend een werkplaats. Aangebouwd aan het kantoor is een van buitenaf te bereiken berging aanwezig.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Bosrijck