U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3888 NH Uddel

Omschrijving

“Op zo’n bijzondere plek wonen, dát heeft u altijd al ge’wild’!”

Algemeen
Zelden zal een locatie u zo verrassen als hier! Een locatie aan de rand van het Kroondomein waar het vreemder is als u géén edelhert, wild zwijn, das en/of vos ziet in het aangrenzende bos of weiland, dan dat u die wél ziet. Waar vindt u dit nog? Aan de rand van Nieuw Milligen (gemeente Apeldoorn) ligt deze parel, verscholen in het groen. Aan het eind van een doodlopend zandpad vindt u namelijk deze vrijstaande woning met camping.
Mocht u denken: ik wil niet achteraf bij een bos wonen, leest u dan toch even verder…. Direct nabij de woning met camping is namelijk een leuk hofje met nieuwgebouwde woningen aanwezig, waardoor het buitenaf wonen toch niet eenzaam hoeft te zijn.
Wenst u geen camping? Dan is dit terrein natuurlijk ook goed te gebruiken als tuin en/of weiland en daardoor ook zeer geschikt voor de paardenliefhebber.

Kenmerken
•Bouwjaar woning:ca. 1989
•Woonoppervlakte woning:ca. 170 m²
•Bruto inhoud woning:ca. 720 m³
•Object gebonden buitenruimte:ca. 5 m² (loggia en overdekte entree)
•Overige inpandige ruimte:ca. 65 m² (bergzolder over gehele breedte woning))
•Perceeloppervlakte:ca. 9.695 m²
•Dichte keuken in hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur
•Slaapkamer en badkamer op de begane grond
•Op bijzondere locatie gelegen
•Traditioneel gebouwde woning
•De camping heeft 25 kampeerplaatsen (van 15 maart t/m 31 oktober) en betreft uitsluitend kampeermiddelen
•De infrastructuur qua elektra etc. is in 2015 geheel opnieuw aangelegd waardoor u weer vele jaren vooruit kunt
•Een groot aantal plaatsen grenst direct aan het Kroondomein waarvandaan er een prachtig uitzicht is
•Een gedeelte van de aanwezige schuur is ingericht als fietsenstalling met de mogelijkheid om uw elektrische fiets op te laden
•Aansluitend aan de schuur is in de aanbouw in 2016 een sanitaire ruimte (ca. 4 m x 2,5 m) gerealiseerd, verder is er nog een unit (van 2016 en ca. 7 m x 2,8 m) aanwezig met nog meer sanitaire voorzieningen. Ook is er een mogelijkheid om uw chemische toilet te ledigen
•Lopende exploitatie van de camping (www.campingdopsrijk.nl ) is desgewenst ook over te nemen
•Ruime gebruiksmogelijkheden, ook zonder camping/kampeerplaatsen
•Energielabel: B

Binnenkijken

Begane grond
De woning heeft de hoofdentree aan de achterzijde. Op de royale gang komen diverse ruimten uit, zoals bijvoorbeeld de bijkeuken met vaste kast en ook is hier de CV-opstelling geplaatst. Verder zijn er een meterkast, een garderobe nis, toilet en een zeer ruime badkamer, hetgeen ideaal is zo op de begane grond, voorzien van bad, douche en wastafel. De slaapkamer op de begane grond doet nu dienst als kantoor t.b.v. de werkzaamheden voor de camping. Verder vindt u de keuken aan de rechterzijde van de woning, deze is in een hoekopstelling geplaatst. Tevens vindt u hier een trapkast. Aan de voorzijde van de woning vindt u de woonkeuken met een gezellige houtkachel en een schuifpui waarvandaan u heerlijk over de weilanden uitkijkt. De woonkamer met open haard is lekker ruim en is eveneens aan de voorzijde van de woning gesitueerd.

Eerste verdieping
Op de verdieping is een riante overloop aanwezig. De twee slaapkamers aan de achterzijde hebben een deur naar het balkon. Ook aan de voorzijde zijn er twee ruime slaapkamers aanwezig. Verder zijn er een nog een wat kleinere bergkamer met dakkapel en een toiletruimte met wastafelmeubel, centraal gelegen op de bovenverdieping. Via een vlizotrap op de overloop is de bergzolder te betreden.

Bijgebouwen en tuin
Via een verhard pad, betreedt u het eigen terrein waar u allereerst de bestrate parkeerplaats aantreft. De privétuin rondom de woning is deels ingericht met paddocks voor de paarden. Verder bestaat de tuin uit enkele borders, een terras en een gazon. Verderop is een grote schuur (ca. 16 m x 8,3 m) aanwezig welke in 3 gedeelten is verdeeld. Het eerste deel is een soort garage (ca. 4 m x 8,3 m) welke ook nog een zijdeur en roldeur heeft. Het tweede gedeelte kan worden omschreven als werkplaats/opslag (ca. 8 m x 8,3 m). Het derde deel is ingericht als fietsenstallingsruimte (ca. 4 m x 8,3 m ) voor de campinggasten. De ruimten boven het eerste en derde gedeelte zijn via het tweede gedeelte te betreden en zijn voor opslag ingericht. Verder zijn er nog enkele grote paardenboxen aanwezig welke van de eigenaar overgenomen kunnen worden.


woonkamer
woning voorzijde
parkeerplaatsen
overloop
keuken
keuken-eetkeuken-woonkamer
hal
eetkamer
badkamer
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Bosrijck