Woningbehoefte Uddel

Vanuit de gemeente Apeldoorn hebben wij het verzoek gekregen om onderzoek te doen naar de vraag naar woningen in Uddel. Met de resultaten van het onderzoek en een overzicht van de verkopen uit de afgelopen jaren zal dit een basis zijn voor nieuw woningaanbod in. Samen met Uddels Belang heeft Bosrijck enkele vragen geformuleerd om in kaart te brengen wat de huidige vraag naar woningen is.
We vragen iedereen van 16 jaar en ouder om de vragenlijst in te vullen en aan Bosrijck te retourneren. U dient minimaal uw geboortedatum en woonplaats te vermelden op de vragenlijst. Bosrijck zal uitsluitend de resultaten zonder persoonsgegevens verwerken in de rapportage aan de gemeente.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Arjan van de Steeg van Bosrijck makelaars & taxateurs (0577) 402 229 of met de voorzitter van Uddels Belang, de heer Frank van de Kolk via  secretaris@uddelsbelang.nl
Wij verzoeken u om de lijst uiterlijk 14 februari 2020 bij ons aan te leveren via info@bosrijck.nl of u geeft het document af bij het kantoor van Bosrijck aan de Elspeterweg 63a te Uddel.
Uw eigen inbreng is dus van belang voor het toekomstig woningaanbod in Uddel!

Klik op onderstaande button om het formulier te openen en in te vullen.

Invulformulier
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Bosrijck